Loading...

Hvem er..

Majbrit Amalie, jeg er 39 og bosat ved Holbæk hvor jeg bor sammen med min kæreste Malene. Jeg har viet mit professionelle liv til at hjælpe kvinder med at få det godt med deres krop og med sig selv. 

Jeg er certificeret personlig træner, kostvejleder, livsstils & vægttabscoach, life & bussines coach og mastercoach. Jeg har i en del år arbejdet fuldtid i en af de større fitness kæder i København, hvor mit primære fokusområde har været vægreducering. 

Det der er interessant for dig, er hvorfor jeg har sådan en stor passion for at hjælpe kvinder. Ser du, jeg er født op opvokset i det jyske, da jeg er 6 år dør min mor. Den sorg og smerte som dette traumatiske tab medførte, havde jeg svært ved at udholde, og som barn af 80'erene var fokus ikke på professionel hjælp. Min strategi blev at spise rent bordsukker for at dulme min smerte, og senere hen spiste jeg alt mulig for at få smerten og virkeligheden til at forsvinde for en stund. Min opvækst blev endnu en gang udfordret af at min far bliver syg med scelerose og ender som kørestolsbruger da jeg er 12 år. 

Jeg havde altid en føelse af at være unormal, ikke god nok og blev mobbet af mine søskende med at være fed, klisterende og anderledes. 

Op gennem mine teenage år prøvede jeg at være hende der stoppede med at spise, men min trang og trøst i mad var for stærk. Mit selvbillede var forskruet og jeg kæmpede med mine indre dæmoner, og for at kunne holde dem fra døren arbejdede jeg stort set konstant. 

Men da jeg rammer mine 25 år begår min far selvmord. Jeg prøvede at flygte endnu mere fra mig selv, men stress og en depression fik mig lagt i fosterstilling. Efter 6 måneders sygemelding skiftede jeg arbejde og begyndte at dyrke løb og cykling. Min spiseforstyrrelse med at dulme ubehaget, livet og det som jeg ikke ønskede at forholde sig til var ikke synlig for nogle, for gennem træning og restrektive slankekure kunne jeg holde en fornuftig vægt.

I en årrække gennemførte jeg triathlon og den glæde jeg oplevede gennem træning og fællesskab gav mig en endnu større lyst til at arbejde med mennesker og træning. For det var første gang jeg oplevede at være stærk og udholdende i egen krop. Jeg uddanede mig som personlig træner og kostvejleder og da jeg kunne se at hverken træning eller kalorietælling hjalp mine kunder begyndte jeg at søge ny viden. Min første coaching uddannelse gav mig nogle værktøjer til at kunne hjælpe flere af mine kunder.

Men min egen udfordring med kroppen, vægten eller mig selv havde jeg ikke fundet løsningen på gennem kost, slankekure eller træning. Så min anden coaching uddannelse satte lys på nogle af mine udfordringer. Netop dette med mine strategier når livet pressede mig, min måde at behandle mig selv på, at skrue mig selv ned i relationer og at forhale mine værdier.

Min Mastercoach overbygning gav mig bevidstheden, selvindsigten og visdommen til at gøre op med mit giftige og selvudslettende rodnet. Det styrkede mit selvværd og gav mig redskaber til min selvtillid. 

Jeg stå i mit stærkeste fundament og det ønsker jeg også for dig.